20 / 04 / 2024

Aliağa Ticaret Odası, İzmir Yapı Fuarı'nı ziyaret etti!

Aliağa Ticaret Odası, İzmir Yapı Fuarı'nı ziyaret etti!

Aliağa Ticaret Odası, inşaat sektöründeki üyelerle birlikte FUARİZMİR'de gerçekleşen, Türk yapı malzemesi üreticilerini bölgenin yapı profesyonelleriyle 21. kez bir araya getiren Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir inşaat fuarını ziyaret etti.



Aliağa Ticaret Odası (ALTO), inşaat sektöründeki üyeleri ile birlikte Türkiye'nin en önemli fuarlarından FUARİZMİR'de gerçekleşen, Türk yapı malzemesi üreticilerini bölgenin yapı profesyonelleriyle 21. kez bir araya getiren Yapı Fuarı-Turkeybuild  İzmir  inşaat fuarını ziyaret etti. 


EN YENİ TEKNOLOJİLER SERGİLENİYOR 

Binlerce ziyaretçinin olduğu Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir inşaat fuarında, sektörü ilgilendiren tüm malzemelerden, en yeni teknolojilerin uygulamalarına kadar bütün süreçler detayları ile sergilenirken ALTO üyeleri de inşaat sektöründeki en yeni gelişmeler hakkında bilgi sahibi oldu. 


ÇAĞIN ÖNGÖRDÜĞÜ TEKNİKLERİ YERİNDE İNCELENİYOR 

İnşaat sektöründeki gelişmeleri ve yeni teknolojileri üyelerinin takip etmesinin önemine vurgu yapan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, "Oda olarak bu tür fuar organizasyonlarına sıklıkla katılarak üyelerimizin, sektörün dev markalarındaki gelişimi ve yenilikleri izleme imkânı sağlamalarını önemsiyoruz. Aynı şekilde üyelerimizi de bu tür organizasyonlara katılmaları konusunda teşvik etmeye çalışıyor, girişimlerde bulunuyoruz. FUARİZMİR'de gerçekleşen ve Türkiye'nin en önemli fuarlarından biri olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir inşaat fuarını da bu sebeple inşaat sektöründeki üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. Sektörde yer alan üyelerimizin birçok yenilik ve inşaat alanında çağın öngördüğü teknikleri yerinde incelemelerini, kazanımlarda bulunmalarını amaçladık. Dolayısıyla, üyelerimizin işlerinde kalitelerini yükseltmelerinde ve gelişimlerinde az da olsa etkimizin olması ayrıca mutluluk verici bir durum. İnşaat sektörü, gerek yatırımların gerekse de yatırımlardan kaynaklı artan nüfusun etkisiyle Aliağa'da çok hızlı bir süreç yaşıyor. Çok güzel, çok kaliteli inşaatlar yapılmakta Bunun için bu tür fuarları inşaat sektörü olsun, farklı sektörler olsun, ilgili firmaların ziyaret etmesini tavsiye ediyoruz" dedi. 


ADNAN SAKA: "ÜYELERİMİZİN BU TÜR FUARLARA KATILMASI OLDUKÇA ÖNEMLİ" 

Bu fuar sürecinde üyelerinin kendileri ile birlikte hareket etmesinden dolayı memnun olduğunu ifade eden Başkan Saka, farklı meslek gruplarındaki üyelerinin de bu tür sektörel fuarlara katılmasını istediklerini ve gerekli girişimleri yapacaklarını söyledi. 



Aliağa Ekspres Gazetesi



Geri Dön