19 / 04 / 2024

İzmir Yapı Fuarı ne zaman gerçekleşti

İzmir Yapı Fuarı ne zaman gerçekleşti

Aliağa Ticaret Odası, inşaat sektöründeki üyelerle birlikte FUARİZMİR'de gerçekleşen, Türk yapı malzemesi üreticilerini bölgenin yapı profesyonelleriyle 21. kez bir araya getiren Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir inşaat fuarını ziyaret etti.

Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor!

Yapı sektörünü bir araya getiren Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor. Fuarcılık şirketi ITE Group, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı- Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir’i düzenliyor.

Hekim Yapı, İzmir Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden Hekim Yapı AŞ, 22. İzmir Yapı Fuarı'na katıldı.

Braas Çatı Sistemleri, 22. İzmir Yapı Fuarı’nda yer alacak!

Braas, İzmir Yapı Fuarının 22. yılında çimentolu kiremit üretiminde çığır açan yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir 3-6 Kasım'da!

Yapı sektördeki son gelişmelerin ve teknolojilerin sergilendiği, Ege ve Akdeniz Bölgeleri’nin en büyük fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, 3 – 6 Kasım 2016 tarihinde fuarizmir’de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’e yoğun ilgi!

Türk yapı sektörünün Ege ve Akdeniz Bölgesi’ndeki en büyük buluşması 21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’i 30.195 kişi ziyaret etti.

21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir açıldı!

21 yıldır, Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük fuarı olma özelliği taşıyan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor. Fuar, 8 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.

Aliağa Ticaret Odası, İzmir Yapı Fuarı'nı ziyaret etti!

Aliağa Ticaret Odası, inşaat sektöründeki üyelerle birlikte FUARİZMİR'de gerçekleşen, Türk yapı malzemesi üreticilerini bölgenin yapı profesyonelleriyle 21. kez bir araya getiren Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir inşaat fuarını ziyaret etti.

21. Yapı Fuarı, İzmir'de kapılarını açtı!

21. Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir, Ege ve Akdeniz bölgelerinin yapı sektörü temsilcilerini "Fuar İzmir - Gaziemir"de bir araya getiriyor.

21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir 8 Kasım'a kadar açık!

21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, yeni fuar alanı Fuar İzmir'de kapılarını açtı. Yapı Fuarı İzmir'de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor. Fuar, 8 Kasım Pazar gününe kadar ziyarete açık kalacak.

Yapı Fuarı temsilcileri İzmir'de buluşturdu!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, Fuar İzmir'de açıldı. Bu yıl 21'incisi düzenlenen Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir, Ege ve Akdeniz bölgelerinin yapısektörü temsilcilerini bir araya getirdi.

Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir başladı!

Turkeybuild İzmir, 5 Kasım’da yeni fuar alanı “Fuar İzmir-Gaziemir”de açıldı.Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir’de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor. Fuar, 8 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.

21. Yapı Fuarı İzmir'de gerçekleşiyor!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir 5-8 Kasını 2015 arasında Fuar İzmir'de, bölgenin yapı sektörü profesyonellerini biraraya getiriyor.

21. Yapı Fuarı Turkeybuild bugün başlıyor!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 21. Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir 5-8 Kasım 2015 arasında Fuar İzmir'de, bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bir araya getiriyor.

İzmir Yapı Fuarı ne zaman gerçekleşti Haberi

İzmir Yapı Fuarı ne zaman gerçekleşti

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), inşaat sektöründeki üyeleri ile birlikte Türkiye'nin en önemli fuarlarından FUARİZMİR'de gerçekleşen, Türk yapı malzemesi üreticilerini bölgenin yapı profesyonelleriyle 21. kez bir araya getiren Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir inşaat fuarını ziyaret etti. 


EN YENİ TEKNOLOJİLER SERGİLENİYOR 

Binlerce ziyaretçinin olduğu Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir inşaat fuarında, sektörü ilgilendiren tüm malzemelerden, en yeni teknolojilerin uygulamalarına kadar bütün süreçler detayları ile sergilenirken ALTO üyeleri de inşaat sektöründeki en yeni gelişmeler hakkında bilgi sahibi oldu. 


ÇAĞIN ÖNGÖRDÜĞÜ TEKNİKLERİ YERİNDE İNCELENİYOR 

İnşaat sektöründeki gelişmeleri ve yeni teknolojileri üyelerinin takip etmesinin önemine vurgu yapan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, "Oda olarak bu tür fuar organizasyonlarına sıklıkla katılarak üyelerimizin, sektörün dev markalarındaki gelişimi ve yenilikleri izleme imkânı sağlamalarını önemsiyoruz. Aynı şekilde üyelerimizi de bu tür organizasyonlara...