28 / 03 / 2024

Aliağa'da spor kompleksi yapıldı!

Aliağa'da spor kompleksi yapıldı!

İzmir’in Aliağa ilçesine bağlı Çakmaklı köyü, iki önemli tesise kavuştu. Aliağa Çakmaklı Köyü Muhtarlığı tarafından yaptırılan yeni futbol tesisi törenle açıldı. Projede 7’den 70’e herkese spor yapma imkanı sağlayacak...



Çakmaklı Köyü Muhtarlığı tarafından yaptırılan Suni çim futbol tesisi ile hayırsever vatandaş Hakan Erşen tarafından yaptırılan Kültür Evi’nin açılışı, Aliağa’yı Çakmaklı’da buluşturdu. Açılışa Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Aliağa Belediyesi Başkan Yardımcısı Münir Nurettin Bayrav ve Çakmaklı Köy Muhtarı Ahmet Kahraman’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Spor tesisi ve Kültür Evi ile ilgili bilgiler alan Başkan Oğuz, Muhtar Kahraman’a köyüne verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 


TAM DONANIMLI BİR TESİSİ ÇAKMAKLI’YA KAZANDIRDIK

Çakmaklı Köyü Muhtarı Ahmet Kahraman, Spor tesisinin suni çim 80x60 metre ebatlarında olduğunu belirterek, “Köy muhtarlığı olarak her detayı düşünülmüş, tam donanımlı bir tesisi Çakmaklı’ya kazandırdık. Saha etrafındaki yürüyüş parkuru, 7’den 70’e herkese spor yapma imkanı sağlayacak Köyümüze ve Aliağamıza hayırlı olsun” dedi


SOSYAL VE KÜLTÜREL İHTİYACI KARŞILAYACAK

Açılışta konuşan Aliağa Belediyesi Ömer Turgut Oğuz, “Kentimiz, yetiştirdiği profesyonel ve amatör sporcularla Türk sporuna önemli katkılar sağlıyor. Gençlerimizin bölgesel, ulusal ve hatta uluslararası alanda önemli başarılar kazanması onlara sunulan imkânlarla mümkün. Çakmaklı’da yapılan bu futbol sahası onların başarısına katkıda bulunacak. Kültür Evi ve futbol sahası vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak.  Aliağamız’a ve Çakmaklı Köyü vatandaşlarına hayırlı olsun” dedi.


KÖY SAKİNLERİNDEN BAŞKAN OĞUZ’A YOĞUN İLGİ

Açılış kurdelesini köy sakinleri ile birlikte kesen Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz açılışa katılan köy sakinleriyle bol bol sohbet etti.  Açılış sonrası, akordeon ustası Muammer Ketencoğlu, Balkan yolculuğu ismini taşıyan ekibiyle birlikte Balkan coğrafyasının ezgilerinden oluşan bir konser verdi.


MUHTARLIKTAN 4X4’LÜK SPOR KOMPLEKSİ

Çakmaklı Köyü Muhtarlığı tarafından köye kazandırılan Spor Kompleksi’nde 80x60 ölçülerinde suni çim saha bulunuyor. Saha çevresinde tartan pisti bulunan tesiste 500 kişilik kapalı tribün, soyunma odaları, hakem ve toplantı odaları, duşlar ve tuvaletler bulunuyor. Tesisin tüm aydınlatma sistemleri de tamamlanarak hizmete açıldı. 



Geri Dön