29 / 03 / 2024

Alinur Aktaş: MOFEF EXPO başarılı geçti!

Alinur Aktaş: MOFEF EXPO başarılı geçti!

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MODEF EXPO Fuarı'na katılan 145 firmaya katılım belgelerini takdim etti. Firmaları gezen Başkan Aktaş, yurt dışı müşteri sayısında rekor sayıya ulaştıklarını söyledi...




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu tarafından 4 Kasım’da açılışı yapılan MODEF EXPO Fuarı'nı gezen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 30. MODEF EXPO Fuarı'nın güzel geçtiğini söyledi. Başkan Aktaş, “Bu fuara dair çok ciddi hazırlıklar yapıldı. Reklam bütçesi büyütüldü. Fuar gelirinden fazla gider yapıldı. Yabancı ülkelerde mobilyacılar, iyi alıcılar ve toptancılar bulmaya çalıştık. Yurt dışından gelen katılımcıların çokluğu ve herkesten ‘Bu Fuar Süperdi ve Güzeldi’ cümlelerini duymak bizi ziyadesiyle mutlu etti. Fuarımıza protokol anlamında ilgi ve alaka oldu. Fuarımız Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu tarafından açıldı. Fuarımızın 2. günü de çok değerli Adalet Bakanımızı ağırladık. Bu da bizi mutlu etti.” dedi.


MODEF Fuarı'nın dolu dolu geçmesinin sektörü olumlu etkilediğini belirten Başkan Aktaş, bu yıl kurulan portatif çadırın birkaç yıl kurulmaya devam edebileceğini belirtti. 2007 yılında fuar alanının 5 bin 500 metrekareden 25 bin metrekareye çıktığını hatırlatan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni fuar alanı ile alakalı Bursa yolu kenarında bir çalışma yaptıklarını hatırlatarak; “Mevcut fuar alanı bizim için değerli bir mekan. Bu şekliyle daha 6 yıldır kullanılıyor. İnegöl mobilyada o kadar iyi gitmiş ki 5,5 katına çıkardığımız fuar alanı 6 yıl sonra bizim için yetersiz hale gelmiş ve portatif çadırlarla takviyeler yapmak durumunda kalmışız. Bu güzel bir gelişme ama yenilerini el birliğiyle yapacağız." şeklinde konuştu.


Cihan


Geri Dön