18 / 04 / 2024

Alkol ürünlerine tek tek gelen zamlara bir yenisi daha eklendi! Bu kez de şaraba zam geldi!

Alkol ürünlerine tek tek gelen zamlara bir yenisi daha eklendi! Bu kez de şaraba zam geldi!

Yeni yılın ardından alkollü içeceklere, tütün mamulleri ve sigara çeşitlerine adeta zam yağdı. Ardı arkası kesilmeyen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi bu kez de şarap ve şarap bazlı içeceklere zam geldi. Kararı Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar duyurdu. İşte güncel fiyatl



Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigara ve alkol grubu ürünlerine peş peşe gelen zamların ardından bir açıklama daha yaparak bu kez de şarap ve şarap bazlı içeceklere zam geldiğini duyurdu.

Yılbaşının hemen ardından başlayan zam yağmuru hemen hemen tüm sigara çeşitlerini ve alkollü içecekleri kapsıyordu. Bugüne kadar henüz zam gelmeyen şarap ve şarap bazlı içecekler de zam yağmurundan nasibini aldı.

Gelen son zammı duyuran Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, zamlı fiyat listesini de paylaştı.

Dündar’ın paylaşımına göre, tekel bayilerinde bulunabilecek en ucuz şarap 75 TL’den başlıyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön