26 / 04 / 2024

Allianz Sigorta Van'a okul, sağlıkevi ve lojman ile destek verdi!

Allianz Sigorta Van'a okul, sağlıkevi ve lojman ile destek verdi!

Van’da yaşanan depremlerin ardından Allianz Sigorta tarafından Van’ın Mollakasım Köyü’ne yaptırılan Allianz Sigorta İlköğretim Okulu ile Allianz Sigorta Sağlıkevi ve personel lojmanlarının açılışı yapıldı



Açılışa Van Valisi Münir Karaloğlu, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Nurettin Alkan, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Yıldızbaşı, Allianz Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Rüştü Saraçoğlu, Allianz Sigorta’nın Türkiye CEO’su Alexander Ankel, vatandaşlar ve davetliler katıldı.

Depremde en fazla zarar gören kurumların başında eğitim kurumlarının geldiğini söyleyen Van Valisi Münir Karaloğlu, “Bu dayanışma, bu yardımlaşma bize şunu gösteriyor ki, can kayıplarımızın dışında, her şey deprem öncesinde daha iyi olacak” dedi.

Allianz Grup ve Allianz Sigorta olarak sürdürülebilir sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini söyleyen Alexander Ankel ise, “Van’da yaşanan depreme çok üzüldük ve buraya yapacağımız en büyük yardımın bir okul olacağını düşündük. Eğitim bir ayrıcalıktır ve yeni okulunuzun hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.   


Geri Dön