26 / 04 / 2024

van mollakasım köyü

van mollakasım köyü

Van’da yaşanan depremlerin ardından Allianz Sigorta tarafından Van’ın Mollakasım Köyü’ne yaptırılan Allianz Sigorta İlköğretim Okulu ile Allianz Sigorta Sağlıkevi ve personel lojmanlarının açılışı yapıldı

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Dolar alalım mı, satalım mı? Kıyıda köşede 1 dolarınız bile varsa acil bakın

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dolardaki agresif hereketlilik devam ederken vatandaşlar, dolar alalım mı, satalım mı? sorusunun yanıtını merak ediyor. Kıyıda köşede 1 doalrınız bile varsa acil bakın. İşte merak edilenler.

Karayolları binası Van Gölü kıyısına dolgu yapılarak mı inşa edilecek?

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü hizmet binasının Van Gölü kıyısına dolgu yapılarak inşa edilmesi kararı mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Bünyan Tarım Köy Projesi'nde kuralar çekildi!

Bünyan ‘Tarım Köy Projesi’ konutlarında kura heyecanı yaşandı. Bünyan Büyük Tuzhisar Mahallesinde Tarım Köy Projesi kapsamında TOKİ tarafından inşa edilen 100 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

TOKİ Çankırı Tarım Köy Konutları'nın yollarına asfalt!

Çankırı Belediyesi, Fatih Mahallesi Tuzlu Bağları Mevkii TOKİ Tarım Köy Konutları'nda sıcak asfalt çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Niğde Gümüş Köyü'nün okul tamiratı talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Gümüş Köyü'nün okul tamiratı talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gümüşhane Torul'da tüm köy yolları asfaltlanacak!

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde Vali Okay Memiş ve Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın katılımıyla köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yapıldı.

Van Kapıköy Gümrük Kapısı’nın temeli atıldı!

Van Kapıköy Gümrük Kapısı’nın modernize edilmesini sağlayacak projenin temeli atıldı. 70 milyon TL’lik yatırım yapılacak projeyle, Türkiye-İran arasındaki ticaret canlanacak

Van Gölü kıyısına 3 milyon TL'lik tesis inşa edildi!

Mimar Tuba Dede ve iç mimar kardeşi Didem, Van Gölü kıyısına "rekreasyon ve doğa sporları alanı" yapmak üzere hazırladıkları projeyi bir süre önce TKDK'ya sundu.

Yusuf Ziya Yılmaz: 150 kasabalaşmış köy yapacağız!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz "Köylerimiz eski köyler olmaktan çıkacak. Samsun’un bin köyü var bu bin köyün yaklaşık 150 tanesini belirlerdik. 150 tane kasabalaşmış köy yapmak istiyoruz" dedi

Erzurum Yakutiye'deki kentsel dönüşüm köylere taşındı!

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, ilçe merkezinde başarıyla yürüttüğü kentsel dönüşümü köy/mahallelere taşıdı. Yazıpınar köy/mahalleden gelen talebi değerlendiren belediye, 17 yapıyı yıkarak, enkazını köy dışına taşıdı.

Şanlıurfa'ya Ekolojik Kadın Köyü kurulacak!

Şiddet mağduru kadınlarla çocukları için Şanlıurfa'da ekolojik tarım köyü kurulacak. Köyde meslek kursları ve rehabilitasyon imkânı da sunulacak..

Van'da 12 dönüm arazide ekolojik köy kurulacak!

Türkiye'nin ilk en büyük Ekolojik Köyü Van'da kurulacak. 12 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan proje Güneş Evi, Perma Tarım, Saman Evi gibi unsurlardan oluşacak ve evsel atıklardan gübre, foseptikteki metan gazı enerjiye dönüştürülecek.

van mollakasım köyü Haberi

van mollakasım köyü

Açılışa Van Valisi Münir Karaloğlu, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Nurettin Alkan, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Yıldızbaşı, Allianz Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Rüştü Saraçoğlu, Allianz Sigorta’nın Türkiye CEO’su Alexander Ankel, vatandaşlar ve davetliler katıldı.

Depremde en fazla zarar gören kurumların başında eğitim kurumlarının geldiğini söyleyen Van Valisi Münir Karaloğlu, “Bu dayanışma, bu yardımlaşma bize şunu gösteriyor ki, can kayıplarımızın dışında, her şey deprem öncesinde daha iyi olacak” dedi.

Allianz Grup ve Allianz Sigorta olarak sürdürülebilir sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini söyleyen Alexander Ankel ise, “Van’da yaşanan depreme çok üzüldük ve buraya yapacağımız en büyük yardımın bir okul olacağını düşündük. Eğitim bir ayrıcalıktır ve yeni okulunuzun hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu....