24 / 04 / 2024

Almak isteyenler elini çabuk tutsun! Citroen C3'ün fiyatları düştü! İşte Citroen C3, 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Almak isteyenler elini çabuk tutsun! Citroen C3'ün fiyatları düştü! İşte Citroen C3, 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Citroen C3'e indirim geldi. Sıfır km Citroen C3'ün fiyatı düştü. İşte Citroen C3, 9 Şubat 2023 fiyat listesi...



Son dönemde otomobil fiyatları artmaya devam ederken Citroen C3'ten indirim haberi geldi. Otomobilin yayımlanan Şubat ayı listesinde fiyatının düştüğü görüldü. Fakat almak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Çünkü Citroen C3'ün indirimli fiyattan ne kadar süre daha satılmaya devam edeceği bilinmiyor. İşte Citroen C3'ün 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Türkiye'de iki motor seçeneği ile satışa çıkan Citroen C3, başlangıç paketinde 1.2 PureTech 83 HP motor ve  5 İleri Manuel vitesle karşımıza çıkıyor.  Diğer pakette ise 1.2 PureTech 110 HP motor bulunuyor. İki motor seçeneği birbirleriyle benzer görünse de aralarında tork, beygir, yakıt tüketimi ve şanzıman gibi konularda farklar bulunuyor. 

Ayrıca C3'ün Feel, Feel Bold ve Shine olmak üzere üç farklı donanım paketi bulunuyor. Giriş seviyesi olan Feel paketinde şerit ihlal uyarı, hız sabitleyici, hız limit panoları okuma, sürücü yorgunluk uyarı ve hız sınırlayıcı gibi güvenlik özellikleri bulunurken en üst Shine paketinde ise bu özelliklere ilave olarak sürücü dikkat uyarı, aktif güvenlik fren, çarpışma riski uyarısı ve akıllı far asistanı gibi donanımlar da ekleniyor.

Almak isteyenler elini çabuk tutsun! Citroen C3 ün fiyatları düştü! İşte Citroen C3, 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Yeni tasarımıyla da dikkat çeken Citroën C3’ün ön bölümü, daha iddialı ve dinamik bir görünüm sergiliyor. Ayrıca ön bölüm CXPERIENCE konsept otomobilinden izler taşıyor. Citroën C3'ün iç tasarımı ise, tamamı bir Citroën yeniliği olan özel Advanced Comfort koltuklarla tamamlanıyor. 

Peki, Citroen C3 fiyatı kaç lira, Citroen C3 ne kadar? İşte  Citroen C3, 9 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön