25 / 04 / 2024

Sevgililer Günü'ne özel dev fırsat! Sepette ek yüzde 10 indirim! Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Sevgililer Günü'ne özel dev fırsat! Sepette ek yüzde 10 indirim! Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Koçak'ta altın ve pırlanta takılarda dev fırsat başladı. Sevgililer gününe özel kampanya başlatan Koçak'ta ek yüzde 10 indirim de sepette uygulanıyor. İşte Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi.



14 Şubat Sevgililer gününe az bir zaman kaldı. Binlerce kişi sevdikleri için hediye arayışına devam ediyor. Anlamlı ve değerli hediye almak isteyenler altın ve pırlanta markalarının indirimli fiyat listelerini takip ediyor.

Koçak'ta beget altın ve pırlanta takılardan, tektaş altın ve pırlanta takılara kadar hayal ettiğiniz tüm takıları indirimli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Peki Koçak'ta pırlanta kolye, yüzük, kolye, bileklik fiyatı ne kadar? İşte Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön