25 / 04 / 2024

14 ayar incili altın set fiyatları ne kadar? İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi

14 ayar incili altın set fiyatları ne kadar? İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Altına en çok yakışan değerli taşlardan biri de incilerdir. Zarif ve sadeliğin en güzel göstergesi olan inci altın setlerin fiyatları ise oldukça merak ediliyor. Peki İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi.



Koçak altında birbirinden güzel tasarımlarla satışa sunuluan incili altın set fiyatları merak edilip araştırılıyor. Hem sadeliğin hem de zarif bir görüntünün sembolü olan altın incili setler binlerce kadının hayalini süslüyor. Koçak altın, 14 ayar incili altın set fiyat listesini açıkladı. 

Peki 14 ayar incili altın set fiyatları ne kadar? İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön