25 / 04 / 2024

Mercedes EQA fiyatları ne kadar? Mercedes EQA 38 bin 500 TL zamlandı! İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mercedes EQA fiyatları ne kadar? Mercedes EQA 38 bin 500 TL zamlandı! İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi...

Farklı donanım paketleri ile yeniden yorumlanan Mercedes EQA, sportif modern ve sofistike görünümüyle dikkatleri çekiyor. Peki Mercedes EQA fiyatları ne kadar? Mercedes EQA 38 bin 500 TL zamlandı! İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi...



Mercedes EQA, sportif modern ve sofistike görünümüyle dikkatleri çekiyor. Araç, farklı donanım paketleri ile yeniden yorumlandı. Sürücüler ve yolcular için sağladığı yüksek konfor, ahip olduğu teknolojiler ve tamamen elektrikli oluşuyla ön plana çıkan Mercedes EQA, AMG, advanced ve advanced-plus olacak şekilde 3 farklı donanım paketi ile alıcılara sunuluyor.

Mercedes EQA PARKTRONIC Paketi, Nappa deri kaplı çok fonksiyonlu spor direksiyon simidiyle, elektrikli açılan ve kapanan bagaj kapağıyla ve geri görüş kamerasıyla ön plana çıkarken, Standart Advanced Paketi, 10,25 inç tamamen dijital geniş ekranlara sahip ön konsolu ve yüksek kaliteli ses sistemi gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Mercedes EQA fiyatları ne kadar? Mercedes EQA 38 bin 500 TL zamlandı! İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi... 

2 renkli tasarımıyla göz dolduran araç, ön kaputtaki hafifçe gizlenmiş güç kubbeleri, ön ile arka kısmındaki LED ışık bandı ve arka LED lambaları, merkezindeki yıldızı ve markaya özgü siyah-krom ayrıntıları bulunan radyatör kaplamasıyla sürücüleri cezbediyor. 

Araç, tamamen elektrikli SUV olarak piyasanın odak noktasında bulunuyor ve azami 11 kW şarj gücü ile ön plana çıkıyor. Yolculuk güvenliğini sistemlerini üst seviyeye taşıyan EQA, aktif fren yardımcısı, kör nokta yardımcısı, aktif şerit takip yardımcısı, trafik levha yardımcısı ve sürüş yardım paketi gibi özelliklere sahip. 

Araç, MBUX iç mekan yardımcısı, sesli kumanda,  ve akıllı multimedya sistemi, dokunmatik kumanda konsepti gibi fonksiyonların yanı sıra dijital geniş ekranlara sahip ön konsol ve spiral görünümlü arkadan aydınlatmalı süslemeleriyle şık ayrıntılar sunuyor. Bu şekilde hem görünümünü hem sürüş keyfini güçlendiriyor. 

Peki Mercedes EQA fiyatları ne kadar? Mercedes EQA 38 bin 500 TL zamlandı! İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi...


Geri Dön