28 / 03 / 2024

Aloha Evleri'nde elit yaşam kültürü ön planda!

Aloha Evleri'nde elit yaşam kültürü ön planda!

Ankara'daki büyükelçiliklerin bazıları da yaşam alanı olarak kendilerine Aloha Evleri'ni seçti
 



Projesi, yarışma sonucunda belirlenen ve yapımı tamamlanan Aloha Evleri, kendine özgü çözümlemeleriyle dikkat çekiyor. Aloha Evleri sakinleri, mayolarını giyip, evlerinden özel asansörlerle SPA, Spor ve Sağlık Kulübü Oxy-gen Club'a inebiliyor.

Aloha Evleri'nde, taze hava ve saf oksijen destekli Fitness Salonu'nun yanı sıra bahçe ve  Ankara  manzaralı sauna benzersiz bir atmosfer sunuyor. Müzik ve masaj tercihlerinin yapılabildiği masaj odası, su altı müzik sistemi ve jet streem'lere sahip kapalı yüzme havuzu, vitamin bar & cafe house, açık hava sineması ve gazebo Aloha Evleri'nin ayrıcalıklarından bazıları.

17 bin 735 metrekare gibi oldukça geniş bir yeşil alana sahip olan Aloha Evleri'nde doğa tutkunları için Hobi Bahçeleri ile Sebze ve Meyve Bahçeleri de unutulmamış. "Alohalılar" buradaki doğal yaşamı sadece sincaplarla, kaplumbağalarla ve kuşlarla paylaşacak. Aloha Evleri'nin en büyük özelliği ise her ayrıntısında kendisini gösteren "Elit yaşam kültürü". Özel alana saygının ön planda tutulduğu bu benzersiz projede dairelerin birbirleriyle hiçbir ortak duvarı olmadığı gibi hepsi de sistem gereği sessiz ve kokusuz. Bu ayrıcalıklardan etkilenen Ankara'daki büyükelçiliklerin bazıları yaşam alanı olarak kendilerine Aloha Evleri'ni seçti.
Capital Ankara


Geri Dön