29 / 03 / 2024

Alper Taşdelen: Çankaya'nın imar sorunu çözülecek!

Alper Taşdelen: Çankaya'nın imar sorunu çözülecek!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Alper Taşdelen, Seçim İletişim Merkezi'nin açılışını yaptı. Açılışta konuşan Taşdelen, Çankaya'nın imar sorununu çözeceğini söyledi.



Ankara Çankaya Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Alper Taşdelen, Yakupabdal ve Kırkkonaklar'da yer alan  Seçim İletişim Merkezi'nin açılışını yaptı.

Alper Taşdelen: Çankaya nın imar sorunu çözülecek!

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Yakupabdal Seçim İletişim Merkezi açılışında konuşan Taşdelen, şu açıklamalarda bulundu:

KREŞ MÜJDESİ

“İmarı olmadığı için daha fazlasını yapamıyoruz. Geçtiğimiz dönemde imar planını yaptık. Büyükşehir Belediyesi’ne gönderdik ama dönemin başkanı Yakupabdal'a imarı vermedi. Bizim gönderdiğimiz imarı da kabul etmedi ve vatandaşın mağduriyetine sebep oldular. İnşallah Mansur Bey başkan olduğunda Yakupabdal'ın imar ve ulaşım sorununu çözecek.”

Taşdelen, önümüzdeki dönemde Kırkkonaklar'da Çankaya Evi ve kreşin hizmete gireceğini müjdeledi. Taşdelen, Bademlidere'de bulunan Aşıkpaşa Pazaryeri’ni de ziyaret edip, pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Taşdelen, Bademlidere'nin imar sorunu olduğunu ve imar sorununun en kısa zamanda çözüleceğini söyledi.
 


Geri Dön