29 / 03 / 2024

Alperen İnşaat Sea Life Kavaklı projesine başlıyor! Yeni proje!

Alperen İnşaat Sea Life Kavaklı projesine başlıyor! Yeni proje!

Firma: Alperen İnşaat

Proje: Sea Life

Alperen İnşaat Asmalı Park Konakları'ndan sonra Beylikdüzü Kavaklı'da Sea Life projesine hazırlanıyor. Eston Villaları'nın yukarısında kalan Sea Life projesinde daireler deniz manzarasına sahip olacak. Projede satışlar yakın zamanda başlayacak...




İstanbul, Sivas, Kayseri ve Rusya'da projeler inşa eden Alperen İnşaat, Beylikdüzü Kavaklı Yakuplu'da yeni bir projeye hazırlanıyor. Butik proje olarak tasarlanan yeni projenin adı Sea Life olacak. Sea Life projesi  5 katlı 3 blok olarak planlandı.


Sea Life projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon dubleksler yer alıyor. 40 adet konutun yer alacağı projede teslimler inşaat başladıktan 18 ay sonra yapılacak. Projede yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanı olacak.


Sea Life projesi Eston Villaları ile Maya Cafe Restaurant arasında kalıyor. Arsa sahipleriyle anlaşması yapıldı. Projenin çizimleri yapılıyor. 2-3 ay içerisinde ruhsat işlemlerinin tamamlanması planlanıyor. Sea Life projesinde metrekare birim fiyatının 3 bin 200 TL'den başlaması öngörülüyor.




Tel: 0212 855 55 40

Web: http://alpereninsaat.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön