20 / 04 / 2024

Alrashed Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Alrashed Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile A.Fadhıl Saleh al-Msaleekh tarafından kuruldu.



Alrashed Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile A.Fadhıl Saleh al-Msaleekh tarafından kuruldu.

Alrashed Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. 2.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek. 3.Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,isyeri ve diger emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4.Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözlesmeler düzenlemek. 5.Her nevi gayrimenkul malların sirket veya baskası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dısında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7.Sirket gayrimenkullerle ilgili piyasa arastırması, fizibilite çalısması, gayrimenkul ve buna baglı hakların hukuki dururmunun analizini,bos arazi ve gelistirilmis proje degeri analizi,en yüksek ve en iyi kullanım degeri analizi gibi alanlarda danısmanlık hizmeti verebilir. 8.Sirket amaç ve konusunu gerçeklestirebilmek için , gerekli makine, teçhizat ve donanımı, araç ve gereçleri alıp-satabilir, isletebilir, kiralayabilir, gerekirse devredebilir, teknik malzeme, mamul, yarı mamul, ham madde ve yardımcı maddeler ile ihtiyaç fazlası madde ve malzemeleri keza alıp-satabilir, depolayabilir,ithalat ve ihracatını yapabilir. 9.Sirket faaliyetlerini gerçeklestirmek amacıyla gerekli kara,deniz ve hava dahil her türlü tasıtları edinebilir,kiralayabilir, üzerlerinde sahsi ve ayni haklar tesis edebilir, gerektiginde bunları devredebilir,satabilir, baskasına kiraya verebilir. 10.Sirket, amaç ve konusu gerçeklestirmek için her türlü gayrimenkulü satın alabilir, devir ve ferag edebilir, irtifak, intifa, sükna hakları ile ayni veya gayrimaddi haklarla ilgili her çesit iltizami ve tasarrufi islemleri yapabilir, gerektiginde sahsi ve ayni haklar, leh ve aleyhinde ipotekler, satıs vaadi sözlesmeleri,tesis ve akdedebilir, gerektiginde bunları fek ve devredebilir.


Geri Dön