18 / 04 / 2024

Alredwan Turizm İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alredwan Turizm İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alredwan Turizm İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Maged R.K. Elshobaky tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Fatih, Şehremini Mahallesi, Şair Mehmet Emin Sokak'ta kuruldu.



Alredwan Turizm İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Maged R.K. Elshobaky tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Alredwan Turizm İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Yurt içinde ve  yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama , seyahat, taşıma, rehberlik  hizmetlerini yürütmek. -Her türlü yurt içinde ve yurt dışında eğitim ve sağlık turizmi hizmeti vermek. -Uçak, otobüs, gemi, tren gibi tüm ulaşım araçlarının biletlerinin rezervasyonunu ve satışını yapmak.  -Her türlü resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat, taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak ve inşaat işlerinde kullanılan her türlü malzemenin ithalatı, ihracatını ve  ticaretini yapmak.  -Dünya piyasalarında genel kabul görmüş her türlü ürünün yurt içi ve yurt dışı piyasalarda pazarlanması, pazarlama aracılık hizmetleri, ithalat, ihracatı, aracılık ve yönetim  hizmetleri vermek.   -Her türlü özel eğitim kurumu (anaokulu, ilkokul, lise , üniversite)  ve dershane açmak, işletmek. 



Geri Dön