29 / 03 / 2024

Alstom Grid Türkiye 2013 İhracat Yıldızı seçildi!

Alstom Grid Türkiye 2013 İhracat Yıldızı seçildi!

İstanbul Maden ve Metal İhracatçı Birlikleri’ nin ( İMMİB ) geleneksel olarak düzenlediği ve en yüksek ihracat yapan şirketleri ödüllendirdiği tören 19 Şubat günü yapıldı.



İstanbul Maden ve Metal İhracatçı Birlikleri’nin (İMMİB) geleneksel olarak düzenlediği ve en yüksek ihracat yapan şirketleri ödüllendirdiği tören 19 Şubat günü yapıldı, “Transformatörler, Endüktörler” kategorisinde en fazla ihracatı yaparak birinci sıraya yerleşen Alstom Grid Enerji Endüstrisi A.Ş. “2013 İhracat Yıldızı1” seçildi.   


Gebze’deki tesislerinde Türkiye’nin en büyük güç transformatörleri fabrikasına sahip olan Alstom Grid böylece, geçen senelerde olduğu gibi kendi kategorisinde yine birinci olarak 2013 yılında da lider pozisyonunu korudu. 2011 yılından beri alınan bu ödül, Alstom’un yüksek ihracat oranının ve istikrarlı başarısının göstergesi oldu.    


Üretiminin yaklaşık yüzde 85’ini Asya’dan Avrupa’ya, Ortadoğu’dan Kuzey Amerika’ya kadar dünyanın dört bir yanına ihraç eden Alstom Grid Türkiye, güç transformatörleri alanındaki birinci sınıf üretim tesisleri ve mühendislik hizmetleriyle, Türkiye’de ve dünya genelinde öncelikli tercih edilen bir firma olarak tanınıyor. 



Geri Dön