25 / 04 / 2024

Alt gelir grubu TOKİ Malatya Beydağı başvuru şartları!

Alt gelir grubu TOKİ Malatya Beydağı başvuru şartları!

TOKİ Malatya Beydağı'nda 180 ay vade imkanı sunuluyor. Kura çekiliş tarihi 20 Kasım 2015 olarak belirlenen projede aylık taksitler 250 TL'den başlıyor. İşte alt gelir grubu TOKİ Malatya Beydağı başvuru şartları...



TOKİ Malatya Beydağı'nda daire fiyatları 75 bin 53 TL ile 100 bin 211 TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede başvuru ücreti olarak 1.000 TL alınıyor. 


250 TL taksitle ve 9 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen  TOKİ  Malatya Beydağı Konutları başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülüyor. 


Dairelerin 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Malatya Beydağı TOKİ Evleri başvuruları 13 Kasım 2015 tarihinde sona erecek. 


TOKİ Malatya Beydağı'nda yer alan 305 adet konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde 180 ay, yüzde 20 peşin ödemelerde ise 240 ay vade yapılıyor. 


Alt gelir grubu TOKİ Malatya Beydağı başvuru şartları!

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuru koşulları!

1- T.C. vatandaşı olması,

2- Malatya il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,

3- Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.

4- Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması, başvuru sahibinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir gayrimenkulün bulunmaması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç),

5- Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.

6- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200-? olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200-? olması gerekmektedir.)

7- Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir


Alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön