19 / 04 / 2024

Altın 1000 TL'nin üzerine çıktı! Analistler bundan sonraki durağını açıkladı, kaçırmak istemeyenler tıklasın

Altın 1000 TL'nin üzerine çıktı! Analistler bundan sonraki durağını açıkladı, kaçırmak istemeyenler tıklasın

Altın fiyatlarıyla ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Gram altın fiyatları uzun bir aranın ardından yeniden 1000 TL'nin üzerine çıktı. Analistler ise gram altının bir sonraki seviyesi hakkında önemli açıklama gerçekleştirdi.



Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Gram altın fiyatları çok uzun bir aranın ardından yeniden 1000 TL'nin üzerine çıktı. Gram altın fiyatlarındaki bu yükseliş, ucuzdan altın alan vatandaşları da sevindirdi. Bu gelişmeyle birlikt gözler analistlere çevrildi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön