29 / 03 / 2024

Altın 1000 TL'nin üzerine çıktı! Analistler bundan sonraki durağını açıkladı, kaçırmak istemeyenler tıklasın

Altın 1000 TL'nin üzerine çıktı! Analistler bundan sonraki durağını açıkladı, kaçırmak istemeyenler tıklasın

Altın fiyatlarıyla ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Gram altın fiyatları uzun bir aranın ardından yeniden 1000 TL'nin üzerine çıktı. Analistler ise gram altının bir sonraki seviyesi hakkında önemli açıklama gerçekleştirdi.



ANALİSTLER ŞİMDİ YENİ BİR DURAK FİYATLIYOR

Altında analistler şu anda yeni bir durak fiyatlıyor. Analistlerin değerlendirmesine göre altının 1 ay içerisinde ya da daha erken bir vakitte 1050 TL'yi görme ihtimali. Eğer bu varsayım gerçekleşirse, altında 1200 TL tahminine de daha kolay ulaşılmış olacak. 

İSLAM MEMİŞ DE DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Altın alım satımı yapacak herkesi ilgilendiriyor! Altın fiyatları konusunda isabetli yorumlarıyla gündeme gelen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altınla ilgili flaş yorumlarda bulundu. Memiş, altın alacaklar için tarih verdi.

Öncelikle dolarla ilgili yorumlarını paylaşan Memiş, “Ben dolardan uzak durmayı tercih ettiğimden dolayı tüm diğer enstrümanları ucuz buluyorum. Doların karşısındaki diğer enstrümanlar daha avantajlı. Euro doların altında kaldı. Euro dolara karşı ucuz kalmaya devam diyor. Bir kağıt paraya yatırım yapacaksam bunun adı dolar değil, euro ve sterlindir benim nazarımda. Dolardan uzak durmakta fayda var” ifadelerini kullandı.

Gram altındaki düşüşlerin kalıcı olmadığını ifade eden Memiş altınla ilgili olarak ise “Altında bir sonraki atakları 1020, 1040 ve 1060 lira olarak göreceğiz. 1.000 liranın altındaki sarkmalar kalıcı değil. Gram altın TL ekranlarda 980. 998-1001 lira seviyesinde.”

“Ekranlardaki rakamlara inanarak altın düştü diyenlere belirtmek isterim. Gümüş rasyodan kaynaklı altına kıyasla pozitif ayrıştı. Pozitif hareketlerine devam etti. Yukarı yönlü hareketlerini devam ettirecek. Gümüşün gram fiyatı serbest piyasalarda 12 lira seviyesinde. Kripto para piyasasında yatay seyir, satıcılı seyir devam ediyor. Düşüşlerin kalıcı olmayacağını düşünüyorum.” dedi.

Diğer yandan Memiş gram altının yıl sonunda geleceği rekor fiyatı 1450 TL olarak ifade ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön