24 / 04 / 2024

Altın 3 ayda işte tam da bu rakamı görecek! Şimdi bu flaş rakama bakmayan, sonra 'Eyvah' diyecek!

Altın 3 ayda işte tam da bu rakamı görecek! Şimdi bu flaş rakama bakmayan, sonra 'Eyvah' diyecek!

Yaptığı isabetli tahminlerle yatırımcıların gözde yorumcuları arasında yer alan Ekonomist Selçuk Geçer altın ve dolarda neler olacağını duyurdu. Altın 3 ay sonra işte tam da bu rakamı görecek. Bu rakamı görenler zil takıp oynadı! Hemen siz de bu flaş rakama bakın...



Yaptığı isabetli tahminlerle adından sıkça söz ettiren Ekonomist Selçuk Geçer, altın dolar tahminlerini hız kesmeden sürdürüyor. Yatırımcıların gözde yorumcuları arasında yer alan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in yaptığı son açıklamaya göre, dolarda kritik eşik de kırıldı. Selçuk Geçer'in açıklamasına göre, dolar kısa sürede 20 lirayı gördükten sonra bir anda patlayacak.

Altın 3 ayda işte tam da bu rakamı görecek! Şimdi bu flaş rakama bakmayan, sonra Eyvah diyecek!

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Merkez Bankası'nın faiz kararı piyasalarda şok etkisi yaratırken, ekonomist Selçuk Geçer'den bomba bir son dakika açıklaması da geldi. Yatırımcıların en çok takip ettiği yorumcular arasında bulunan Selçuk Geçer, elinde gram altın ve dolar bulunduranlara da bazı ciddi uyarılar yaptı.

Yaptığı isabetli tahminleriyle sık sık gündeme gelen Ekonomist Selçuk Geçer altın ve dolarda neler olacağını açıkladı.. Altın 3 ay sonra işte tam da bu rakamı görecek. Bu rakamı görenler zil takıp oynadı! Hemen siz de bu flaş rakama bakın...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön