17 / 05 / 2024

Altın alacaklar ve bozduracaklar hemen baksın! Analistler peş peşe açıkladı!

Altın alacaklar ve bozduracaklar hemen baksın! Analistler peş peşe açıkladı!

Piyasa, Fed'in faiz artırımlarını yavaşlatmasını bekliyordu. Bu beklenti devam ederken, yatırımcılar son dönemde yükselişe geçen ve ardından hafif düşüş yaşayan altına odaklandı. Peki altın yükselecek mi? Düşecek mi? İşte ayrıntılar...



Küresel piyasalarda hâlâ güvenli bir liman olan altın, son günlerdeki sert yükselişinin ardından hafif bir düşüşle yatırımcıları tedirgin etti. Yatırımcılar 'Altın yükselir mi düşer mi?' sorusuna yanıt ararken, altın fiyatıyla ilgili bir analistten dikkat çekici bir yorum geldi.

Altın alacaklar ve bozduracaklar hemen baksın! Analistler peş peşe açıkladı!

Gün içinde ons başına 1.737 dolar  civarında gezindikten sonra altın şu sıralar yüzde 0.2 artışla 1.743 dolardan işlem görüyor. Buna karşılık 1.039 TL'den alıcı bulan gram altın ise 1.043 seviyelerinde seyrediyor. Peki altın yükselecek mi? Düşecek mi? İşte ayrıntılar..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön