28 / 03 / 2024

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 28 Aralık 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 28 Aralık 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

Son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatlarının yükselişe geçmesi ile altın bilezik fiyatları araştırılıyor. 28 Aralık 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?



27 Aralık 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bilezik almak isteyenler ve bilezik bozdurmak isteyenler tarafından araştırılıyor.

Altın fiyatları yılın son günlerinde rekor yükselişlere imza atarken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını takip ediyor. Öte yandan yatırımcılar güncel altın fiyatları ile birlikte 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarını da merak ediyor. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar? 28 Aralık 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Altın bilezik fiyatları ne kadar? 28 Aralık 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön