29 / 03 / 2024

Altın bilezik fiyatları düşüşe geçti! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen çakıldı

Altın bilezik fiyatları düşüşe geçti! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen çakıldı

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın fiyatlarının düşmesi ile 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen çakıldı. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 3 Kasım 2022 14,18 ve 22 ayar alıtn bielzik fiyatları.



Altın fiyatları, Fed faiz kararının ardından düşüşe geçerken güne değer kayıpları ile başladı. Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakında takip ederken güncel altın fiyatlarının ve 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bilezik fiyatları yeni işlem gününe düşüşle başlarken ilerleyen saatlerde resmen çakıldı.

Altın bilezik fiyatları düşüşe geçti! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen çakıldı

Altın bilezik almak isteyen vatandaşlar Kapalıçarşı altın bilezik fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcılar ''bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? Güncel 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatı kaç lira oldu?'' gibi soruların cevaplarını merak ediyor. 

Amerika Merkez Bankası faiz kararının ardından ons altın 1622 dolara kadar gerilerken gram altın kritik seviye olan 1,000 lira seviyesinin altına geriledi. 

Peki son dakika altın fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2022 altın bilezik fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön