24 / 04 / 2024

Peş peşe açıklandı! 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları rekor kırıyor! Hemen altın bilezik fiyatlarına bakın

Peş peşe açıklandı! 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları rekor kırıyor! Hemen altın bilezik fiyatlarına bakın

Altın fiyatları 2,5 ayın dip seviyelerinden çıkarak yükselişe geçti. Altın fiyatları son iki haftalık sert düşüşün ardından tekrar rekor seviyelere yükseldi. Altının yükselmesi ile altın bilezik fiyatları da harekete geçti. 14,18, ve 22 ayar altın bilezik fiyatları peş peşe açıklandı.



Altın fiyatları rekor seviyelere kadar yükseldi. Ons altın 1730 seviyelerini test ederlen gram altın 1,000 TL kritik sınırı aştı. Gram altın bir hafta içinde toplamda 70 TL değer kazandı. Ons altın ise 1626 dolardan 1730 dolara kadar yükselerek en hılzı yükselişi gerçekleştirdi.

<#resim23 

Gram, çeyrel yarım ve tam altın gibi altın türkleri de yukaru yönlü hareket ederken altın bilezik fiyatları da yüksledi. Düğün sezonunun hala devam etmesi ile en çok araştırılanlar arasında bulunan altın bilezik fiyatları bugün altın fiyatlarının gün içinde dalgalanması ile yukarı yönlü hareketini kooruyor. Altın fiyatları gün içinde ani iniş çıkışlar sergiliyor. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? İşte altın bilezik fiyatları 6 Ekim 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön