26 / 04 / 2024

Altın bilezik fiyatları düştü! Herkes kuyumculara koşuyor! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın bilezik fiyatları düştü! Herkes kuyumculara koşuyor! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Gram, çeyrek, yarım, tam ve 14,18 ve 22 ayar altın fiyatları resmen çakıldı. Altın bilezik fiyatlarının düşmesi ile bilezik almak isteyen herkes kuyumculara koştu. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Ekim 2022 altın bilezik fiyat l



Altın fiyatları haftanın ilk işlem günü düşüşe geçti. Altın fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar düşüşü görür görmez hemen kuyumculara koştu.  14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarını merak edenler altın bilezik fiyatlarını araştırıyor. 

Bu hafta kiritik iki gelişme altın fiyatları üzerinde etkili olacak. Çarşamba günü FED tutanakları açıklanacak, perşembe günü ise ABD enflasyon rakamları belli olacak. Bu gelişmeler altın piyasası üzerinde etkili olması bekleniyor. 

Bu kritik gelişmeler öncesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezikleri ne kadar oldu? Altın bilezik fiyatı kaç lira? İşte 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyat listesi  10 Ekim 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön