16 / 04 / 2024

Altın bilezik fiyatları sert düştü! Fırsatı kaçırmak istemeyenler soluğu hemen kuyumcularda aldı

Altın bilezik fiyatları sert düştü! Fırsatı kaçırmak istemeyenler soluğu hemen kuyumcularda aldı

14 Ekim 2022 Cuma günü altın bilezik fiyatları düştü. 14,18 ve 22 ayar altın bielzik fiyatları haftanın son işlem gününde fiyatlar gerilemeye başladı. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler soluğu hemen kuyumcuarda aldı. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 



Altın bilezik fiyatları 14 Ekim 2022 cuma günü düşüşe geçti. Altın fiyatlarının büyük değer kaybetmesi ile altım fırsatı tekrar doğdu. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen binlerce yatırımcı hemen soluğu kutumvularda aldı.

Dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının ardından piyasalarda yer yerinden oynadı. Enflasyon oranları 40 yılın zirvesine ulaşırken dolar fırladı. Altın ve gümüş gibi kıymetli metaller değer kaybetti.

Altın bilezik fiyatları sert düştü! Fırsatı kaçırmak istemeyenler soluğu hemen kuyumcularda aldı

Altın yatırımcıları ve vatandaşlar güncel altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Altın fiyatları güne yatay başlarken gün içinde değer kabetti. Bu durum yatırımcılara fırsat  oluşturuken, yatırımcılar güncel 14,18 ve 22 ayar altın ve bilezik fiyatlarını merak etmeye başladı.

Peki bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Altın bilezik fiyatları kaç TL? 14 ayar altın bilezik bugün ne kadar oldu? İşte 14 Ekim 2022 altın bilezik fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön