28 / 03 / 2024

Altın bugün ne kadar? 3 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün ne kadar? 3 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 3 Temmuz Pazar yani piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 3 Temmuz altın fiyatları!



3 TEMMUZ GRAM ALTIN NE KADAR? 

BDDK kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatlarının son durumu araştırılıyor. Piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde yani 3 Temmuz Pazar günü altın fiyatları güne düşüş ile başladı ve günün ilerleyen saatlerinde de bu düşüşü sürdürdü. Bu düşüşün ardından gram altın alış 981,78’ten satış ise 986,06 TL’den alıcı buldu. Şu sıralarda ons altın ise bin 810 dolar seviyelerinde işlem görüyor. 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 3 TEMMUZ ÇEYREK ALTIN KAÇ TL? 

Hem vatandaşların hem de yatırımcıların en çok tercih ettiği çeyrek altın fiyatı da araştırılıyor. Çeyrek altın, alış 1.560,97 TL, satış 1.595,84 TL’den işlem gördü. 

3 TEMMUZ 2022 TAM ALTIN NE KADAR? 

Tam Altın alış fiyatı olarak 6.382,00 TL iken satış fiyatı da 6.439,00TL’den alıcı buluyor. 3 Temmuz Pazar günü altın fiyatları bir önceki kapanışa göre düşüşüne devam ediyor.

ÇEYREK ALTIN DÜN NE KADARDI? 

Çeyrek altın, dün yani 2 Temmuz Cumartesi günü çeyrek altın, alış 1.553,07 TL, satış 1.587,32 TL’den işlem görmüştü. Geçtiğimiz haftaya göre çeyrek altın alış ve satış fiyatlarında ve genel olarak altın fiyatlarında bir düşüş yaşanmaktadır.

Dolar bugün ne kadar? 3 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Askerlik ve doğum borçlanması yeni asgari ücret zammından sonra arttı mı?

Asgari ücret yönetmeliği değişti! Yeni asgari ücret yönetmeliğinde neler yer alacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön