27 / 04 / 2024

14 ayar kelepçe bilezikler ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi

14 ayar kelepçe bilezikler ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Düğünlerin geleneksel takısı haline gelen kelepçeli bilezikler bir çok kadın tarafından tercih ediliyor. Tuğralı, sade, taşlı, desenli işçiliği ile göz kamaştıran bu altın kelepçe bileziklerin fiyatları ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi.



Altın tuğralı bilezikler düğünlerde ve nişanlarda sıkça tercih ediliyor. Günümüzde o kadar çok yaygın hale geldi ki hemen hemen herkesin bileğinde bu bileziklerden görmek mümkün. 

Osmanlı tuğralı altın bileklik, yıllar içinde klasikleşmiş bir model olarak son zamanların çok fazla talep gören tasarımlar arasında yer alıyor. Altın hasır bilezik modeli, özellikle altının gösterişiyle tüm dikkatleri üzerinde toplamak isteyen kadınların severek kullandıkları model.

 En özel anlarınızda altının ışıltısıyla tamamlanmak istiyorsanız tuğralı hasır bileklik tasarımını da satın alabilirsiniz.

Peki 14 ayar kelepçe bilezikler ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön