26 / 04 / 2024

23 Aralık 2022 altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı!

23 Aralık 2022 altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı!

Yeni yıla sayılı günlerin kaldığı şu günlerde güncel altın fiyatları merak ediliyor. Haftanın son işlem günü altın bileziğin alış satış fiyatının ne kadar olduğu araştırılan konular arasında geliyor. Peki 23 Aralık 2022 altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satı



Altın fiyatları haftanın son işlem gününe aşağı yönlü başladı. Yılın son günlerde altın fiyatları yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Yatırımcılar ve altın almak veya satmak isteyenler, güncel altın fiyatlarını takip ediyor. Düğünü olanlar ve altın bilezik borcu olan vatandaşlar ise 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarını araştırıyor.

Peki bugün 23 Aralık 2022 altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?  İşte güncel 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön