24 / 04 / 2024

Altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 23 Şubat 2023 altın bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 23 Şubat 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bu kapsamda vatandaşlar altın bilezik fiyatlarını da merak ediyor. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 



Son dakika altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Son zamanalarda sert düşüşlere sahne olan altın, yatırımcısını endişlenedirmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak eden yatırımcılar güncel altın fiyatları ve altın fiyatları ile birlikte altın bilezik fiyatlarını takip ediyor. Özellikle yatırımcılar ve bilezik almak isteyen vatandaşlar anlık olarak altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön