29 / 03 / 2024

Altın Emlak, Bayim Olur Musun Fuarı'nda yeni girişimcilerle buluşacak!

Altın Emlak, Bayim Olur Musun Fuarı'nda yeni girişimcilerle buluşacak!

1998 yılından beri faaliyet gösteren, tamamı yerel sermayeli, güçlü sistem altyapısına sahip bir emlak franchising markası olan Altın Emlak, bu yıl da “Bayim Olur musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda yerini alıyor.



15-18 Ekim 2015’te CNR Expo Center’da düzenlenecek “Bayim Olur musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı her yıl olduğu gibi bu yıl da emlak sektöründen binlerce girişimciyi ağırlayacak. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitim verme yetkisine sahip ilk kuruluş olma özelliği taşıyan Altın Emlak, fuara özel kampanyasıyla yılsonuna kadar 14 ofis daha açmayı hedefliyor.

Türk Standartları Enstitüsü’nden onaylı ilk ve tek firma olan Altın Emlak, Bayim Olur Musun Fuarı’na özel Altın Finans Franchise Girişimci Destek paketi uygulamasıyla herhangi bir finans kuruluşunu araya koymadan 18 aya kadar vadelendirme olanağı sağlıyor. 22 ilde 98 bayisi bulunan Altın Emlak, 4 gün sürecek olarak fuarın Hall:6, No:CK59’daki standıyla girişimcilerle buluşmaya hazırlanıyor. 

Verimli Çalışmayla Sınırsız Kazanç İmkanı

Türkiye’nin ve sektörün önemli bir fuarı olan “Bayim Olur Musun”a bu yıl da katılan, Altın Emlak, markalı bir zincirin güvencesiyle iş kurmak isteyen binlerce girişimciye, hedeflerine ulaşabilme imkanı sağlıyor.


Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun; temsilciliklerinin, dış tabelalarından, matbuatlarına, müşteri sözleşmelerinden, branda, afiş ve kartvizitlerine varıncaya kadar bütün görsel unsurları bedelsiz temin ettiklerini belirterek şunları söyledi: “Türkiye’deki tüm bayileri yalnızca portföy alışverişi amacıyla değil eğitim amacıyla da periyodik olarak bir araya getiriyor, piyasa hakimiyetinin yanı sıra mesleki bilgi anlamında da sürekli eğitimler veriyoruz. Altın Emlak Ailesi’ne katılan bayilere, mesleğin uygulamalı yönünü birebir öğretmek amacıyla ayrı Uygulamaya Yönelik Temel Eğitimler de veriyoruz. Franchising, işletme sahibinin mali açıdan bağımsızlığı demektir. Bu nedenle Altın Emlak, kardan pay, reklama katkı payı gibi farklı isimler adı altında temsilciliklerine ek mali zorunluluklar getirmiyor. Yaptıkları yatırımı da ilk 6 ayda amorte ediyor. Verimli çalışma sistemiyle sınırsız kazanç imkanı da sunuyor.”



Geri Dön