26 / 04 / 2024

ERA Türkiye, Bayim Olur Musun Fuarı'na katıldı!

ERA Türkiye, Bayim Olur Musun Fuarı'na katıldı!

Girişimci adaylarının buluştuğu 'Bayim Olur Musun Fuarı'nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alan ERA Türkiye, az sermayeyle çok kazandıran iş kurmak isteyen yatırımcı adaylarına gayrimenkul danışmanlığı sektörünü anlattı.



Yıllardır dev franchise markalarının boy gösterdiği ve bu yıl 15-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen 'Bayim Olur Musun Fuarı' yine iş kurmak isteyen girişimcilere yol gösteriyor. Her yıl olduğu gibi bu sene de fuarda yerini alan ABD'li gayrimenkul danışmanlık devi ERA Gayrimenkul Türkiye, fuardaki standında az sermayeyle çok kazandıran bir iş kurmak isteyen girişimcilere yatırım imkanlarını anlattı. 


Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı 

'Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı Bayim Olur Mıısun'un önemine değinen ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygaıı, "Gayrimenkul şu anda olduğu gibi önümüzdeki süreçte de en karlı yatırım aracı olmaya devam edecek. Biz de sahip olduğumuz güçlü merkez ofis ve şu an sayısı 48'e ulaşan ofislerimizle bıı süreçte yer alacağız" dedi.

 

ERA'ııın eğitim alanında sunduğu hizmetler ve uygulamaya aldığı yeniliklerle ilgili bilgi veren Mustafa Baygaıı, şunları söyledi: "Türkiye'nin ilk gayrimenkul akademisi ERA Akademide, sektörde bir ilk olan 'ERA Clinic' ve 'ERA Coaching' hizmetlerinin de dahil olduğu güçlü eğitim modeli ile ofislerinin karşılaşabileceği sorunlar ile ilgili çözüm üretiliyor. Gayrimenkul sektöründe kaliteli, eğitimli ve profesyonel kadroların yetiştirilmesi amacıyla oluşturulan kurs açtık. 'Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'nun üç farklı MEB onaylı sertifika programı üzerinde eğitim veriyoruz. Kurstan başarı ile mezun olan kursiyerler MEB onaylı sertifikalarını almalarının haricinde gayrimenkul sektöründe ERA Gayrimenkul Türkiye, az sermayeyle çok kazandıran iş kurmak isteyen yatırımcı adaylarına gayrimenkul danışmanlığı sektörünü anlattı. 


ERA Türkiye olarak, değişim gösteren bütün dinamikleri takip etmek ile birlikte ofislerimizi ve genel merkezimizi yaşanabilecek değişikliklere karşı uyarıyor ve buna göre iş planları oluşturuyoruz. Amacımız; her türlü ekonomik değişikliğe karşı gelişimimizi artırmak ve 'kaliteli yatırım danışmanlığı' görevimizi yerine getirmek. Öte yandan teknolojik olarak da bazı yeniliklere imza attık. Hem mail sistemimizde, hem de vveb sitemizde değişikliklerimizle sektörde farklı bir yer edineceğiz. 


İzmir Ticaret Gazetesi


Geri Dön