16 / 04 / 2024

Altın Emlak'tan Bayim Olur Musun fuarına özel yüzde 20 indirim!

Altın Emlak'tan Bayim Olur Musun fuarına özel yüzde 20 indirim!

CNR Expo Center’da dün açılışı yapılan; Türkiye’nin ve sektörün önemli franchise fuarlarından “Bayim Olur Musun”a 3 yıldır katılan Altın Emlak, girişimcilere fuara özel yüzde 20’ye varan indirim imkanı sunuyor...



Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun; markalı bir zincirin güvencesiyle iş kurmak isteyen binlerce girişimciye, hedeflerine ulaşabilme imkanı sağladıklarını belirterek, birlikte, başarılı projelere imza atacaklarını ifade etti. Hakan Erilkun; temsilciliklerinin, dış tabelalarından, matbuatlarına, müşteri sözleşmelerinden, branda, afiş ve kartvizitlerine varıncaya kadar bütün görsel unsurları bedelsiz temin ettiklerini belirterek şunları söyledi: 


“Türkiye’deki tüm bayileri yalnızca portföy alışverişi amacıyla değil eğitim amacıyla da periyodik olarak bir araya getiriyor, piyasa hakimiyetinin yanı sıra mesleki bilgi anlamında da sürekli eğitimler veriyoruz. Altın Emlak Ailesi’ne katılan bayilere, mesleğin uygulamalı yönünü birebir öğretmek amacıyla ayrı Uygulamaya Yönelik Temel Eğitimler de veriyoruz. Franchising, işletme sahibinin mali açıdan bağımsızlığı demektir. Bu nedenle Altın Emlak, kardan pay, reklama katkı payı gibi farklı isimler adı altında temsilciliklerine ek mali zorunluluklar getirmiyor. Bayilerimiz mali açıdan bağımsız işletmelerdir. Bayilerimiz mali açıdan bağımsız işletmelerdir. Bayilerimiz müşterilerinin emlakla ilgili bütün ihtiyaçlarının yanı sıra sigorta ihtiyaçlarına da anında yanıt verebiliyor” diyerek, imkanlarını özetledi ve yeni girişimcilere her zaman, altın kapılarının açık olduğunu söyledi. 


Hedef Yıl Sonuna Kadar 100 Bayii

Emlak sektörünün kamu kurumlarından onaylı en sistemli zinciri olan Altın Emlak, hız kesmeden büyümesine devam ediyor. Altın Emlak, bayii ağını, yılsonunda 100 temsilciliğe çıkartmayı hedefliyor. Altın Emlak’ın hedef illeri arasında İstanbul’un farklı semtleri ile Adana, Bursa, Tekirdağ, Samsun ve Edirne yer alıyor. 1998 yılında kurulan Altın Emlak A.Ş’nin; 18 ayrı ilde 75 bayisiyle hizmet veriyor. Tamamı yerel sermayeden oluşan Altın Emlak, Türk Standartları Enstitüsü’nden onaylı ilk ve en yetkin emlak zinciri. Türkiye’nin ofis otomasyonuna dahi yanıt verebilen en gelişmiş sistem altyapısına sahip olan Altın Emlak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı mesleki eğitimleri veren tek firma olma özelliği taşıyor.



Geri Dön