29 / 03 / 2024

Altın Emlak etkinlikleri

Altın Emlak etkinlikleri

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitim verme yetkisine sahip tek kuruluş olma özelliği taşıyan Altın Emlak başarılı bayilerini ödüllendirdi. Altın Emlak, periyodik aralıklarla düzenlediği 2013’ün son eğitim buluşmasında 5 dalda 7 bayii ödüle layık görüldü..

Altın Emlak'tan Bayim Olur Musun fuarına özel yüzde 20 indirim!

CNR Expo Center’da dün açılışı yapılan; Türkiye’nin ve sektörün önemli franchise fuarlarından “Bayim Olur Musun”a 3 yıldır katılan Altın Emlak, girişimcilere fuara özel yüzde 20’ye varan indirim imkanı sunuyor...

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Gram altın fiyatları için şaşırtıcı tahmin: Altın kış uykusundan resmen uyandı, bakın bundan sonra neler olacak?

Mert Başaran, bir Emlak ve Yatırım Uzmanı olarak, gram altın fiyatlarıyla ilgili ilginç tahminlerde bulundu. İşte ayrıntılar...

Çok kazanmak istiyorsanız bu uyarıyı dikkate alın! Dolar mı, altın mı? Uzman isim yatırımcıyı ikaz etti

Türkiye'de seçimlerin neticelenmesiyle beraber döviz kuru ve altın ücretlerinde çıkış görülüyor. Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan yatırımcılara kritik ikazlar geldi. Yatırımcıların sık sık sorduğu ve merakla beklediği, "Dolar mı, altın mı?" sualini yanıtladı. 

Mert Başaran altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Tarih verdi! Altın ve dolar için yeni yol haritası çizildi!

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran elinde altın ve dolar olan yatırımcılara seslenerek altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Hemen tarih verdi! 

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda altın ve dolar ile ilgili yaptığı değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın.

Gram altın Haziran'da tam bu kadar olacak! Çantasını alan herkes hemen şimdi kuyumcuya ışınlanacak!

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran, gram altının Haziran'da tam bu kadar olacağını duyurdu! Acilen bakın, sakın kaçırmayın! Çantasını alan herkes hemen şimdi kuyumcuya ışınlanacak!..İşte ayrıntılar...

Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ederken, emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'a kur korumalı altın tavsiyesi geldi. Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Elinde altın olanlar hemen harekete geçsin! Gözlerinize inanamayacaksınız! Bunu yapan 3 ay içinde 40 bin lira kazanacak!

Elinde altın olanlar yatırımcılar için Emlak Piyasası Uzmanı Mert Başaran'dan kritik uyarı geldi. KKM Altın Hesabı'nı değerlendirmesi gerektiğini söyleyen Başaran, ''bunu yapan 3 ayda 40 bin lira kazanacak'' dedi. İşte ayrıntılar...

Altında Emlak Kulisi ne yazdıysa doğru çıkar! Altının 2 ay sonra geleceği seviye açıklandı

Altın fiyatlarını en doğru haberlerle okuyucuya aktaran Emlak Kulisi yine doğru bir haberle okuyucularını bilgilendirdi. Dün Emlak Kulisi'nde ABD'deki verilere göre altın fiyatlarının yükselebileceği yazıyordu. Bu doğru çıktı. Şimdi gelin 2 ay sonraki altın fiyatlarına bakalım...

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy’de Müslih Barzanjee ve Sangar Ali Omar ortaklığında kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi KAdıköy'de Muslıh Barzanjee ve Sangar Alı Omar Khoshnaw ortaklığında kuruldu.

Analistler resmen böyle uyardı: Altın alacaksanız şimdi alın kardeşim, şimdi alın

Altın fiyatlarıyla ilgili doğruları bilen adres yine Emlak Kulisi oldu. Emlak Kulisi'nin yayınladığı gibi 975 TL seviyelerine giden gram altın yeniden 955 seviyelerine indi. Analistler, altının daha fazla düşmesine ihtimal vermiyor. Bu nedenle bu seviyeden altın almanın mantıklı olduğu düşünülüyor.

Altın Emlak etkinlikleri Haberi

Altın Emlak etkinlikleri

Türkiye genelinde 83 temsilciliğe ulaşan Altın Emlak, periyodik aralıklarla düzenlediği 2013’ün son eğitim buluşmasında 5 dalda 7 bayii ödüle layık görüldü. 


Yenibosna Gönen Otel’de bir araya gelen Altın Emlak bayilerinden 2013 yılında en fazla kayıt girişi yapan Altın Emlak Sancaktepe Sarıgazi Bayisi Erkan Yıldırım ve Selahattin Zilci, en fazla sisteme bağlanan Altın Emlak Denizli Bayisi Ahmet Akşit, alternatif pazarlama kanallarını en aktif kullanan Altın Emlak Gaziantep Bayisi Nazım Kılıç ile Altın Emlak Yakuplu Marmara Bayisi Nihat Turap ve Hüseyin Özgümüş’ün yanı sıra 5 yılını dolduran Altın Emlak Yakuplu Marmara Bayisi Bayisi Nihat Turap ve Hüseyin Özgümüş, Altın Emlak Florya Bayisi Cem Berkmen ile Mersin Bayisi Esin - Murat Özkırmaz da ödüllendirildi. 


Buluşmaya; İstanbul, Silivri, Adıyaman, Antalya, Balıkesir, Çanakkale, Hatay, İzmir, Kırklareli,...