25 / 04 / 2024

Altın fırladı; dolar ve euro coştu! Tutabilene aşk olsun

Altın fırladı; dolar ve euro coştu! Tutabilene aşk olsun

Piyasalarda son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Altın fiyatları şu sıralar fırlarken, dolar ve euro coştu. Peki altın, dolar ve euro fiyatları ne kadar oldu? 



Piyasalarda döviz kurları ve değerli metallerin Türk Lirası karşısında yükselişi devam ediyor. Altın fiyatları bugün fırlarken dolar ve euro coştu. İşte altın, dolar ve euro fiyatlarında son durum...

Döviz kurları ve değerli metallerdeki yüseliş son gaz devam ederken Türk Lirası da değer kaybetmeye devam ediyor. Milyonlarca kişi özellikle altın ve gümüş gibi kıymetli metallere yatırım yapmaya devam ediyor.

Altın fırladı; dolar ve euro coştu! Tutabilene aşk olsun

Kur Korumalı Mevduat (KKM) sisteminin de durduramadığı dolar kuru 17,98 TL ile 2022 yılının rekorunu kırmıştı.
 Geçen yıl da yüzde  40 üzerinde değer kaybeden TL, Nisan sonundan Haziran sonunda BDDK kredi kısıtlama kararına kadar aralıksız değer kaybetmiş ve dolar/TL bu dönemde 14.8 seviyelerinden 17.5'e kadar yükselmişti.

Yurt içi piyasalarda tüm gözler yarın açıklanacak enflasyon rakamlarına çevrildi. Enflasyon haziran sonu itibariyle yıllık bazda yüzde 78,62 seviyeine kadar yükselmişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön