26 / 04 / 2024

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

İç piyasada dolar kurunun etkisi ile altın fiyatlarında biraz düşüş yaşanırken ons altın ise bin 785 dolar seviyelerinde dengelendi.



Altın yatırıcıları altını her gün sıkı takip ediyor. Bugün altın fiyatlarında düşüş yaşandı. Peki bugün altın fiyatlları kaç TL? Gram altın, çeyrek altın kaç TL oldu? İşte 29 Nisan 2021 altın fiyatları…

CNN Türk'te yer alan habere göre; Altın piyasasındaki son rakamlar sabahın erken saatleriyle birlikte netleşti.  Altın fiyatları haftanın dördüncü gününde iç piyasada yaşanan   dolar kuru etkisiyle düşüşe geçti.

Altın yatırımcısına geçtiğimiz hafta haftalık bazda kazandırdı. Ons altındaki artış altın fiyatlarına olumlu yansıdı. Gram altın fiyatları, şu dakikalarda 469 lira seviyesinde işlem görürken; altının ons fiyatı ise bin 785 dolar seviyesinde hareket ediyor.

 Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcılar tarafından her zaman en çok tercih edilen çeyrek altın son zamanlardaki artışla birlikte bugün 752 liradan alınırken 777 liradan da satışa sunuluyor.

 Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı ise 29 Nisan 2021 Perşembe günü 470 lira seviyelerinde işlem görüyor. Kurdaki değişimler devam ederse gram altının 480 lirayı zorlaması bekleniyor.

 Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Geçtiğimiz günlerde hem alış fiyatında hem de satış fiyatında 3 bin liranın üzerindeki yerini sağlamlaştıran cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 989 liradan alınırken 3 bin 097 liradan da satışa sunuluyor.

Altının gram fiyatı 468 lira!

Son dakika! Altın değer kaybediyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön