19 / 03 / 2024

Altında ibre yukarı yönlü! Elinizdeki 1 gram altın ne kadar oldu? Acil bakın! 10 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altında ibre yukarı yönlü! Elinizdeki 1 gram altın ne kadar oldu? Acil bakın! 10 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri bugün de yakından takip ediliyor. Altında ibre yukarı yönlü! Elinizdeki 1 gram altın ne kadar oldu? Acil bakın! İşte 10 Ağustos 2022 altın fiyatları..



 

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de yukarı yönlü hareket ediyor. Altın fiyatlarına ibre bugün de yukarı yönlü. Elinizdeki 1  gram altın ne kadar oldu? Acil bakın! Bugün Ggram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın kaç TL? İşte son dakika altın fiyatları 9 Ağustos 2022...

Bugün altın fiyatlarının etkilmesi beklenen ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD enflasyon rakamlarında. Verilerin açıklanması ile altın fiyatlarının yönü netleşmiş olacak.

Bugün ons altın yukarı yönlü hareket ederek 1789 dolardan güne başladı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel canlı altın fiyatları 10 Ağustos 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön