20 / 04 / 2024

Demir fiyatlarında beklenmedik düşüş! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarında beklenmedik düşüş! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaatın yapı malzemeleri arasında yer alan demire bugün indirim geldi. Son dönemlerde fahiş fahiş fiyatlara çıkan demir fiyatlarında bugün beklenmedik düşüş meydana geldi.  1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Haziran 2023 demir fiyat listesi.



Demir fiyat listesi her gün döviz kurlarına bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Güncel olarak yenilenen fiyatlar hem müteahhitler hem de inşaat sektörü yetkilileri tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda ''güncel demir fiyat listesi, güncel demir fiyatları ne kadar, 1 ton demirin fiyatı kaç lira oldu?'' gibi konu başlıkları araştırılıyor. 

Son zamanlarda demire peş peşe gelen zamlar demir fiyatlarını fahiş rakamlara ulaşmasına neden oldu. Fiyatlar yükselişe geçerken bugün Payas ince ve kalın demir fiyatlarına beklenmedik indirim geldi. İstanbul, İzmir ve Karabük ince ve kalın demir fiyatları dünkü fiyatlar üzerinden satılırken, Payas ince ve kalın demir fiyatlarına 100 lira indirim geldi.

Demir cevheri vadeli işlemlerinde  durağan seyir devam ediyor. Dolar kuru ise rekor seviyelere ulaşırken, sektör temsilcileri pazartesiden itibaren demir fiyatlarında yeni artışların olacağını öngörüyor.

Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 2023 demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 2 Haziran 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön