27 / 04 / 2024

1 kg gri çimento ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 çimento fiyat listesi

1 kg gri çimento ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 çimento fiyat listesi

İnşaatın en önemli yapı malzemelerini başında gelen çimento fiyatları merak ediliyor. 1 kg gri çimento ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 çimento fiyat listesi.



Seçim sonrasında yükselişe geçen döviz kurları inşaat malzemelerine de yansımaya başladı. İnşaat demir fiyatları üst üste gelen zamlar sonrası fahi rakamlara ulaşırken çimento fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Bu kapsamda ''1 kg çimento fiyatı ne kadar? Güncel öçimento fiyatları ne kadar oldu? 2023 çiöento fiyatları kaç lira?'' soruları araştırılıyor. 

12 liraya satılan 1 kg çimento fiyatına geçtiğimiz haftalarda 6 TL zam geldi fiyatı 18 TL'ye kadar yükseldi. Peki çimento fiyatlarına tekrar zam geldi mi? Çimento fiyatları güncel ne kadar?

 1 kg gri çimento ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 çimento fiyat listesi

ÇİMENTO SEKTÖRÜNÜN ANA GÜNDEMİ KENTSEL DÖNÜŞÜM!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, çimento sektörünün ana gündeminin yurt içi piyasa olduğuna dikkat çekti. 

Akçay, kentsel dönüşüm için karşılanması gerken çimentonun karşılanmasının ana hedefleri olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: ''Bu yıl ve önümüzdeki 5 yıllık süreçte ana hedefimiz olacak. Ancak iç piyasa talebini karşılayacak olmamız, ülkemize katma değer sağlama açısından da kritik öneme sahip olan çimento ihracatımızın sekteye uğrayacağı anlamına gelmiyor.

Çünkü sektörümüz yıllık 120 milyon ton üretim kapasitesine sahip. Sektör olarak yaklaşık 40 milyon ton üretim kapasitesi fazlamız var.'' ifadelerini kullandı.

1 kg çimento fiyatı ne kadar?  Güncel çimento fiyatları ne kadar? 5 Kg gri çimento ne kadar oldu? 2023 çimento fiyatları kaç lira? 3 Haziran 2023 çimento fiyat listesi.


Geri Dön