19 / 04 / 2024

Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 3 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 3 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları, yeni haftada da yükselmeye devam ediyor. Hurda fiyatları, gelen zamlardan sonra resmen uçtu. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 3 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatları geçtiğimiz haftayı rekor yükselişlerle kapattı. Yeni yılda hurda fiyatları tekrar artmaya devam ediyor. Bakır hurda fiyatlaırna dün gelen 90 kuruşluk zamdan sonra hurda fiyatları resmen uçtu.

Hurdalar içinde bakır ve demir hurda fiyat listesi merak ediliyor. En değerli hurdalar arasında yer alan bakır ve demir hurda fiyatları her geçen gün yükselmeye devam ediyor.

Bakır ve demir hurda fiyatlarının hesaplası bakır ve dmeirin güncel fiyatları üzerinden yapılmakta. Son zamanlarda hem bakır hem de demir fiyatları arttı.

DEMİR VE BAKIR FİYATLARI FIRLADI!

Çin'in koronavirüs tedbirlerini gevşetme yönünde adımlar atmasının talebi canlandıracağı beklentileri bakır ve demir fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

Şanghay Vadeli İşlem Borsası'nda ocak vadeli bakır fiyatı yüzde 1,2 artış kaydederek 66 bin 830 dolar/tona yükseldi.

Çin'de gayrimenkul geliştirme sektörüne verilen destekler ve koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesi ile talebi büyüteceğine yönelik beklentiler demir cevheri fiyatını artırdı. Dalian Emtia Borsası'nda ocak vadeli demir cevheri fiyatı yüzde 4,6 artışla 814 yuan/ton seviyesine çıktı

Bakır ve demir fiyatlarının yüksemesi bakır ve demir hurda fiyatlarının da artmasına neden oldu.Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyatları kaç lira oldu? Hurda fiyatları bugün kaç TL? İşte 3 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

 


Geri Dön