24 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu? 30 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu? 30 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim sonrası binlerce kişi bakır ve demir hurda fiyat listesini araştırıyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 30 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.



Bakır ve demir hurda fiyatları hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri tarafından araştırılıyor. Bugün hurda fiyatlarına indirim geldi. Dolar kurunun Fed faiz kararı öncesi değer kaybetmesi ile bakır hurda fiyatları geriledi. Bakır demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Bugün güncel hurda fiyatları kaç lira?

BAKIR FİYATLARI DÜŞTÜ! 

Bakır fiyatları, yatırımcıların Çin'de talep toparlanmasını tekrar değerlendirmesiyle gevşemeye başladı. 

Bakır fiyatları, cansız fiziki talebin traderları, Çin'de sıfır koronavirüs politikasından sonra alımların ne kadar hızlı ve güçlü şekilde toparlanacağını tekrar değerlendirmeye başlaması ile düşüşe geçti.  

Bakır fiyatları, koronavirüs kısıtlamalarının kaldırılmasından sonra Çin'de metal tüketiminin toparlanacağına dair umutlarla desteklenerek, bu yıl Londra'da şimdiye kadar yüzde 11 ve Shanghai'de yüzde 5,5 arttı.

Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları bugün kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 30 Ocak 2023 hurda fiyatları.


Geri Dön