16 / 05 / 2024

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları geriledi! 8 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları geriledi! 8 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Sektör temsilcilerinin yakından takip ettiği hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Bakır ve demir fiyatları gelen indirimle geriledi. Peki hurda fiyatlarına ne kadar indirim geldi? Hurda fiyatları kaç lira oldu?



Son haftalarda sakinliğini koruyan hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirimle beraber hurda fiyatları geriledi. Hurda fiyatları sektör temsilcileri başta olmak üzere hurda işi yapanlar tarafından yakından takip ediliyor. 

Bakır ve demir fiyatlarına indirim geldi. Demir ve bakır fiyatları sakin seyreden doların etkisi ile düşmeye başladı. Shanghai Vadeli İşlemler Borsası'nda Nisan vadeli bakır, yüzde 1 düşüşle 9.898,71 dolara geriledi.

Bakır talebinin, Çin'deki imalat faaliyetlerindeki toparlanmanın etkisiyle birlikte artması bekleniyor.

Singapur'da demir cevheri, Fed Başkanı Jerome Powell'ın faiz artışlarının daha hızlı gelebileceğini belirtmesinin ardından hafif aşağı yönlü haret ediyor. 

Singapur Borsası'nda Nisan vadeli demir cevheri, yüzde 0,28 düşüşle 126,6 dolar/ton seviyesinde işlem gördü.

Bakır demir fiyatlarındaki gerileme yurt içinde demir ve bakır fiyatlarını da etkiledi. Bugün hurda fiyatlarına 0,80 kuruş indirim geldi. Peki hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Demir ve bakır hurda fiyatları kaç lira? 8 Mart 2023 hurda fiyat listesi


 


Geri Dön