20 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Dün bakır fiyatlarının düşmesi ile hurda fiyatları gerilemeye başladı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatları haftanın ilk işlem gününde indirim geldi. Gelen indirimlerle birlikte hurda fiyatları resmen düştü. Bugün hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir fiyatları kaç lira?

Hurdalar arasında vatandaşlar en çok bakır ve demir hurda fiyatlarını merak ediyor. Güncel bakır ve hurda güncel fiyat listesi merak ediliyor. Dün bakır hurda fiyatları 3 lira 90 kuruş indirim gelirken demir hurda fiyatlarına 18 kuruş zamlandı.

BAKIR FİYATLARI DİBE VURDU!

Bakır fiyatları Çin'de sıfır koronavirüs politikası sonrası, alımların ne kadar hızlı ve güçlü şekilde toparlanacağını tekrar değerlendirilmesi ile değer kaybetti.

Shanghai Vadeli İşlemler Borsası'nda Mart vadeli bakır kontratı, bir haftalık Ay Yeni Yılı tatilinden sonra işlemlerin yeniden başlaması ile  TSİ 07.28'de yüzde 0,6 düşüşle 69.750 10.325,38 dolar geriledi.

Londra Metal Borsası'nda üç ay vadeli bakır, yatay değerlenerek 9.263 dolar/tondan işlem gördü.

Peki bugün bakır fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve hurda fiyatları kaç lira? Bakır hurda fiyatları kaç lira? 2023 hurda fiyatları kaç TL? 1 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.


Geri Dön