29 / 03 / 2024

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Ocak hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Ocak hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün  rekor zam geldi. Son zamanlarda hurda fiyatlarına rekor zamlar gelirken fiyatlar resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Ocak 2023 hurda fiyat listesi



Bakır ve hurda fiyat listesi en çok merak edilen hurda fiyat listesi arasında yer alıyor. Hurda işi yapanlar ve vatandaşlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda hurda fiyatları oldukça yükseldi. Gelen zamlar hurda fiyatlarını resmen fırlattı.

Bugün bakır hurda fiyatlarına 2 lira zam geldi ve gelen zamlarla birlikte soyma bakır 146,90 liradan 148,90 liraya yükseldi.

Dolar kuru bugün güne yükselişle başlarken etkisi piyasalara yansımaya başladı. Hurda fiyatları doların etkisi ile arttı. Öte yandan bakır fiyatları dün 6 ayın zirvesine yükseldi. Çin'in sınırlarını yeniden açmasının ardından talep üzerine iyimserlik nedeniyle talep arttı. 

Londra Metal Borsası'nda üç ay vadeli bakır, erken işlemlerde 8.706,50 dolar/ton ile 23 Haziran ayından bu yana en yüksek seviyesine çıktıktan sonra TSİ 06.23'te yüzde 1,2 artışla 8.689 dolar/tondan işlem gördü.

Bakır fiyatlarındaki artış hemen hurda bakır fiyatlarına da yansıdı.  Peki bugün hurda fiyatları bugün ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Ocak 2023 hurda fiyat listesi...

  


Geri Dön