24 / 04 / 2024

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 25 Ocak 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 25 Ocak 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son günlerde peş peşe zam gelmeye başladı. Bugün de demir fiyatlarına büyük zam gelirken binlerce kişi güncel demir fiyat listesini merak ediyor. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 25 Ocak 2023 demir fiyat listesi.



İnşaat sektörü, demir fiyatlarına gelen zam haberleri ile çalkalanıyor. Son günlerde demir fiyatlarına peş peşe zam haberleri geldi. Bugün gelen zamla birlikte demir fiyatları resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2023 demir fiyatı kaç lira? Güncel demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demire son günlerde büyük zam geldi. İnşaat sektörü temsilcileri ve müteahhitler güncel demir fiyat listesini merake edip araştırıyor.

Dün gelen zamlardan sonra bugün de Payas ince ve kalın demir fiyatına 100 TL zam geldi. Demire gelen zamlar en çok da müteahhitleri etkiledi. Bir çok proje artan maliyetler yüzündeN yarıda kalırken konut fiyatlarındaki artış son hızla devam ediyor. 

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 25 Ocak 2023 demir fiyat listesi

DEMİR FİYATLARINA BÜYÜK ZAM GELDİ!

Demir fiyatlarına zam gelmeden ince 13 bin lira  seviyelerindens atılan demir fiyatları şuanda 16 bin lira seviyelerine yükseldi. Demire olan talep yükseldikçe demir fiyatları da artmaya devam ediyor. 

MMMT Demir firması yöneticisi Muzaffer Küçükdoğan, döviz kurlarının etkisi ile artan veya azalan demir fiyatları için şu ifadeleri kullandı: "Müteahhitler demir alımlarına hız verdiler. 2020 yılında 3 bin 700, 3 bin 800 lira bandında olan demir bugün 16 bin lira bandında. Zaman zaman dövize endeksli olarak düşmesine rağmen yatırımcısına para kazandırdı" diye konuştu.

Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı ne kadar? 2023 demir fiyatı kaç TL? 25 Ocak 2023 demir fiyat listesi..


Geri Dön