29 / 03 / 2024

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları bugün ne kadar?

11 Mayıs 2021 Salı günü haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatları piyasada yerini gösterdi. Ons altın bin 836 dolara yükseldi ve böylece altın, dövizin önüne geçmiş oldu.



Altın fiyatları, haftanın ikinci işlem gününde de yükselişine devam etti. Altın piyasasında  yaşanan bu olumlu gelişmeler yatırımcısını mutlu etti. Piyasalarda, altının onsunda yaşanan yükseliş, altının dövizin önüne geçmesini sağladı.

CNN Türk'te yer alan habere göre; altın yatırımcıları uzun süredir altının yönünü yukarı çevirmesini bekliyordu. Ons altının bin 836 dolara yükselmesi yatırımcısını mutlu etti. Altının onsunda görülen bu yükseliş iç piyasadaki altın çeşitlerini de etkiledi.

Peki, altın fiyatları bugün ne kadar? İşte ayrıntılar...

Altın fiyatları bugün ne kadar?
GRAM ALTIN NE KADAR?

Ons altın iç piyasada altın çeşitlerini olumlu etkiledi. Altının gram fiyatı bugün 488 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcısı tarafından en çok tercih edilen çeyrek altın bugün 782 liradan alınıp, 806 liradan da satışa sunuluyor. Değişimin devam etmesi durumunda alış fiyatı da 800 lira seviyesini aşabilir.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını, dolar kurundaki değişimler ve ons altındaki hareketliliklere 3 bin lira seviyelerinde sık sık dengesizlikler yaşıyordu. Altının onsundaki artışla birlikte bu kez 3 bin liranın üzerindeki yerini sağlamlaştırdı. Bugün cumhuriyet altını 3 bin 107 liradan alınıp, 3 bin 215 liradan da satışa sunuluyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları 3 ayın zirvesinde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön