19 / 04 / 2024

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Binlerce yatırımcı tarafından takip edilen, altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatay seyrini koruyor. Bugün Kapalıçarşı'da altının ons fiyatı 1.782 dolardan işlem görürken, gram altın 501 lira, cumhuriyet altını ise, 3.377 liradan satışa sunuluyor.



Altın fiyatları, yeni haftanın ikinci işlem gününde binlerce yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın piyasası yatay seyirde işlem görüyor.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; altının onsu uluslararası piyasalarda düşerken, Türkiye’de doların etkisi ile gram altın değerlerinde yükseliş gösteriyor.  

İşte 22 Haziran 2021 altın fiyatları...

Gram altın ne kadar?

Gram altın, bugün alış fiyatı 497 lira, satış fiyatı ise 501 lira. Geçen hafta gram altının satış fiyatı 507 iken bu hafta gram altında 6 lira düşüş yaşandı. 

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Çeyrek altın ne kadar?

Çeyrek altın, alış fiyatı 812 lira, satış fiyatı 828 lira. Geçen hafta çeyrek altının satış fiyatı 838 liradan işlem görüyordu. Bu hafta çeyrek altında 10 lira bir düşüş yaşandı.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Cumhuriyet altını ne kadar?

Cumhuriyet altını, alış fiyatı 3.344 lira, satış fiyatı ise 3.377 lira. Cumhuriyet altının satış fiyatı geçen haft 3.416 liraydı, bu hafta cumhuriyet altınında 39 lira değer kaybı yaşandı.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Yarım altın ne kadar?

Yarım altın bugün 1.624 liradan alınıp,  1.658 liradan da satışa sunuluyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Tam altın ne kadar?

Tam altın bugün alış 3.281 lira, satış fiyatı 3.314 liradan işlem görüyor. Geçen hafta tam altın  3.354 liradan satılıyordu. Tam altında bu hafta 40 lira düşüş gerçekleşti.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Reşat altın ne kadar?

Reşat altın, alış fiyatı 3.272 lira, satış fiyatı 3.305 lira. Geçen hafta reşat altın 3.346 liradan satılıyordu. 41 liralık bir  düşüş gerçekleşti.

Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön