26 / 04 / 2024

Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar?

Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar?

Yeni haftanın ilk işlem gününde, sabahın erken saatlerinde, altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılmaya başlandı. Geçtiğimiz haftalarda dolar kurundaki artış ve ons altında görülen değer artışı iç piyasalarda gram altının 500 lirayı aşmasında etkili olmuştu...



Altın fiyatları geçtiğmiz haftalarda, dolar kurundaki artış ve ons altının değer kazanması ile altın fiyatlarının yükselmesini sağlamıştı. Gram altın 500 lirayı aşarak son zamanların en büyük yükselişini göstermişti. Son hafta ise altın fiyatlarında Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüş yaşandı.

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; Haftanın ilk işlem gününde altın piyasasında geçen günlerde yaşanan düşüş eğilimi bugün de etkisini sürdürüyor.  Peki bugün çeyrek altın, gram altın, cumguriyet altını ne kadar? İşte 21 Haziran 2021 altın fiyatları...

 Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Dolar kurunun bugün 8,77 lira seviyelerinde işlem görmesi ve ons altının değer kazanarak bin 773 dolara ulaşması ile birlikte altının gramı bugün 500 liraya ulaştı. Yeni haftanın ilk işlem gününde gram altın 500 TL’den işlem görüyor.

 Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar?

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Altın yatırımcılarının en çok tercih ettikleri arasında yer alan çeyrek altın yeni günde alış fiyatı 810 lira iken aynı dakikalarda 827 liradan da satışa sunuluyor.

 Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar?

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Son zamanlarda yaşanan artışın etkisi ile 3 bin liranın üzerindeki yerini sabitleyen cumhuriyet altını bugün 3 bin 237 liradan alınıp, 3 bin 295 liradan da satışa sunuluyor.

 Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar?

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön