25 / 04 / 2024

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de meraklısı tarafından yakından takip ediliyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde yatırımcılar tarafından en çok tercih edilenler arasında yerini alan altın fiyatları aşı haberleri sonrasında düşüşe geçti...



Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak bilinen altın fiyatları  haftanın son işlem gününde de yakından takip ediliyor. Altın fiyatları, bu hafta boyunca ons altındaki düşüşle beraber aşağı yönlü seyir izledi.

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; ons altın bin 900 dolar seviyelerinden bin 784 dolarlara geriledi ve diğer altın çeşitlerinin de düşmesine neden oldu. Geçen hafta dalgalı birseyir izleyen ve düşüş ile kapatan çeyrek altının fiyatı bugün 827 lira. Merkez Bankası'nın açıklamış olduğu faiz ararı ile altın fiyatlarında son durum ne olur? Altın fiyatları düşecek mi? İşte güncel altın fiyatları...

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Milyonlarca yatırımcı tarafından en çok merak edilen altın çeşidi olan gram altın haftanın son işlem gününde 500 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Vatandaşlar tarafından en çok  tercih edilenler arasında yerini alan çeyrek altın alış fiyatı bugün 811,90 lira, aynı dakikalarda satış fiyatı ise 827,10 lira olarak işlem görüyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

CUMHURİYET ALTINI BUGÜN NE KADAR?

 Cumhuriyet altınının an itibarıyla alış fiyatı 3.239,70 lira satış fiyatı ise 3.295,70 lira. 

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

YARIM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Yarım altın alış fiyatı bugün 1.622,90 lira iken satış fiyatı 1.653,10 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

22 AYAR BİLEZİK BUGÜN NE KADAR?

22 ayar bilezik haftanın son işlem gününde alış fiyatı 453,54 satış fiyatı ise 455,65 liradan işlem görüyor.

17 Haziran 2021 altın fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön